Moznost prenosu

dobry den, je moznost, kdyby nekde ve skrince byla polozaschla krev a ja v te skrince mela osobni veci, ktere by se te krve ale nedotykaly,,,ze by virus jako hiv nebo hepatitida nejak preskocili z te kapky na moje veci ? nebo je to uplna blbost ?dekuji

Odpověď odborníka:

Možnost přenosu kterou popisujete je prakticky vyloučena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: