Moznost otehotneni po mininterupci

Pritelkyne byla na minintrupci, po mesici jsme meli sex s kondomem. Vim, ze to bylo ode me nezodpovedne, ale proste zadonila a ja se nechal premluvit. Sice nepraskl, ale mam proste stresy a bojim se na ni jen podivat:) jestli neco neuteklo bokem. Tyden po sexu(5-6 tydnu po miniint) dostala menstruaci, prvni po miniinterupci. Pry slabsi nez obvykle. Otazka zni, muze byt tehotna? Jen jestli treba neodesla nejaka pred ms(viz slaba ms) a vajicko zustalo a bude se vyvyjet. Kdyz je ms, tak odchazi vzdy i vajicko? Diky za odp

Odpověď odborníka:

Pokud je plodové vejce usídleno v sliznici děložní a vyvíjí se tak k menses nedojde, menses po 5 týdnech po interrupci je normální, pokud máte pochyby udělejte si gravitest který je positivní již kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x