Moznost otehotneni?

Dobry den, vcera jsme se s klukem pokouseli o nase poprve.Mel kondom a nemohl se do me dostat.Zkouseli jsme to nekolikrat.Jak kdyby trochu se tam uz dostal, ale fakt jen trochu, nemohl tam poradne zajet.Je tady moznost otehoteni?Mela bych kazdou chvili dostat menstruaci a mam premenstruacni priznaky, ktere jsem mela i pred tim nez se to stalo.Mam strach, jestli treba kondom nebyl praskly i kdyz me muj kluk ujistoval, ze nebyl. Nemyslim na nic jineho. je mi 17let. Tehotensky test jsem si delala a byl negativni. "Tabletku PO" nevim, jestli si muzu dovolit, protoze jsem mela problem s hormonama.Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se nedostalo sperma do pochvy, tak otěhotnět nelze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Články: Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Pokud vás trápí revmatoidní...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Články: Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Myslete na své zdraví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Australští vědci objevili lék na lupénku
Články: Australští vědci objevili lék na lupénku
Velký poprask mezi kožními...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Biologická léčba míří přesně na nemoc
Články: Biologická léčba míří přesně na nemoc
O biologické léčbě a o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: