Moznost otehotneni

Dobry den chtela bych se zeptat kolika procentni moznost otehotnet je kdyz se ve spanku pritel udela mne na tesne kalhotky a samozrejmne to prosakne.. mam pouzit pilulky prvni pomoci a je moune ze bych po nich jeste mohla nekdy otehotnet? dekuji za odpoved nikol

Odpověď odborníka:

Procenta Vám asi nikdo neřekne, ale pravděpodobost je velmi malá.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: