Možnost těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že jsem těhotná. Sex jsme měli s přítelem chráněný prezervativem, antikoncepci neberu. Menstruaci mám normálně pravidelnou 3 měsíce od styku a žádné příznaky jsem neměla, ale teď týden po menstruaci cítím zvláštně nafouklé podbříško, jako při menstruaci. Před 3 dny jsem se také dostala z virozy - zvracela jsem a měla jsem horečky, moc jsem kvůli tomu nemohla jíst, ale už jím opět normálně, nevím jestli to může mít nějakou souvislost s tím. Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Pokud je cyklus pravidelný a styk s kondomem je gravidita nepravděpodobná pro jistotu si můžete udělat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: