Možnost těhotenstvi?

Dobrý den.2měsice neberu antikoncepci Minisiston.Prvni menstruaci jsem měla,o tyden spoždenou.Vždy mivám jen4dny a teďka jsem měla druhou menstruaci ktera začala 27.9 a skončila uplně až 5.10.kdy 3a4menstruace byla velmi slabá,byla jen při utřeni.A s manželem jsme měli pohlavni styk 3.10..Chci se zeptat,jestli bych mohla byt těhotná?Kdy si popř.mam udělat těhotensky test?Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marto! Pokud jste měla nechráněný pohlavní styk, těhotná být samozřejmě můžete. Těhotenský test si můžete udělat hned jakmile se nedostaví očekávaná menstruace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte rozdíl mezi astmatem a zánětem průdušek
Články: Poznejte rozdíl mezi astmatem a zánětem průdušek
Zánět dýchacích cest je...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Chlamydie mohou být příčinou vzniku onemocnění kloubů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trávení jako zrcadlo stresů
Články: Trávení jako zrcadlo stresů
Trápí vás dlouhodobě...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Při bolestech spojených s rakovinou pomáhají masáže
Články: Při bolestech spojených s rakovinou pomáhají masáže
Pokud jste již někdy byli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: