Možnost těhotenství?

Dobrý večer, chtěla bych se Vás zeptat jaká je pravděpodobnost těhotenství. V pátek (24.2.2012) jsem měla s přítelem pohlavní styk. Párkrát do mě zajel bez kondomu, který si potom nasadil. Souložili jsme spolu potom si kondom sunda, zajel do mě znovu bez něj, jenom párkrá... Poté sem ho dodělala pusou. Mám strach paní doktorko s přeejakulační tekutiny, někde jsem četla že obsahuje živé spermie. Chtěla bych se zeptat, když před tím sme spolu nespaly (myslím víckrát za sebou) jestli je také pravděpodobnost že jsem těhotná. Někde jsem četla že preejakulát oobsahovat zase nemuisí, pokud předtím nebyl sex a nevylučuje se spermmie ještě z penisu, ale třeba jenom moč... Také vám musím říct, že ten pátek jsem ovulovala. Právě proto mám šílený strach! Tak ás prosím o nějákou rozumnou radu, nebo uklidnění.. Když to bude nutné tak i vystrašení.. Ale potřebuji nějákou odbornou radu jestli můžu být těhotná.. Dourám v brzkou odpověď!.. krásný den :)

Odpověď odborníka:

dobrý den, předejakulační tekutina obvykle obsahuje živé spermie a k otěhotnění může dojít.procenta Vám neřeknu.pokud se Vám zpozdí měsíčky, udělejte si těhotenský test.ve Vašem případě bych doporučila hormonální antikoncepci, pokud budete užívat kondom tímto způsobem, budete ve stresu každý cyklus.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: