Může streptococcus agalactiae ohrozit partnera?

Dobrý den, po asi dvou letech jsem se úspěšně zbavila candidy albicans, ale byl mi nalezen Streptococcus agalactiae ( četnost +++) . Dostala jsem vaginální globule Macmiror complex 500 , které dnes začnu užívat. Chci se zeptat, zda hrozí přenos tohoto problému na partnera a pokud ano, kdy je pohlavní styk opět bezpečný, zda například po dobrání předepsaného léku anebo až po obdržení výsledků nového vyšetření s negativním nálezem. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Partner by neměl být ohrožen styk je bezpečný po kontrolní kultivaci s negativním výsledkem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: