Muzou protilatky v krvi ovlivnit hodnotu hcg?

Dobry den, chtela bych se zeptat. Byla jsem loni na podzim hospitalizovana v nemocnici kvuli malemu poctu krevnich desticek. Nyni mam hodnoty v poradku, ale chodim na kontroly. V krvi mam hranicni protilatky, ktere mi ty desticky predtim nicily. Byla jsem zaroven na krevnich testech, protoze jsem mela podezreni na tehotenstvi a vysla mi hodnota <1,2HCg. Bylo to po 7-8 tydnech od posledniho pohl. styku. Mohly by ty protilatky ovlivnit hodnoty HCg?Znamena hodnota, ze nejsem tehotna?Menses byva slabsi, ale chodi v terminu. Dekuju moc za odpoved.

Odpověď odborníka:

Protilátky hodnotu HCG nijak neovlivní, a její hladina vypovídá a tom,že se nejedná o graviditu. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x