Můžu být těhotná?

prosím menstruaci mývám pravidelnou,ale těd mám již 8 dní zpoždění,styk jsem měla přerušovaný.Bolí mě břicho jako před menstruací a celý měsíc mám výtok.Můžu mít nějakou infekci,když jsme měli anální styk a po něm hned poševní?děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná být můžete, přerušovaná soulož není antikoncepční metoda.takže těhotenský test. co se týče infekce je to dost pravděpodobné, v tomto pořadí již nikdy tyto praktiky neprovádějte, hrozí poměrně masivní infekce, která může mít vliv na budoucí plodnost. navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: