Myom

Dobrý den.Prosím o radu,zda i malý děložní myom 1.5cm muže tlačit na bederní páteř a konečník.Je u myomu možné prorustání směrem k páteři?Má cca 3 měsíce problémy s páteří a tlakem na konečník a pobolíváním břicha jako menzec.Z urologického hlediska vše v pořádku.Muj lékař mi zdělil,že jen moc hlídám.Ale omezuje mě to ve sportu i v běžném životě.Já se prostě ve 40 letech nechci povalovat v posteli.Děkuji za odpověd.S pozdravem Iveta

Odpověď odborníka:

Myomek o velikosti 1.5 cm zpravidla žádné obtíže nečiní,příčina vašich problémů bude velmi pravděpodobně jiná příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: