Nákaza pohlavní nemocí

Pred tydnem jsem mel chraneny oralni sex s prostitutkou a posleze nechranenou souloz mezi jeji prsa. Ackoliv byl penis v kontaktu pouze s prsy , je zde nejaka pravdepodovnost nakazy nejake nemoci? Vim, ze bych si nejakou za tento zkrqt zaslouzil :-(

Odpověď odborníka:

Při tomto způsobu Vám pravděpodobně žádná pohlavní choroba nehrozí. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: