Natažení šlachy?

Dobrý den. 5.11.2013 jsem si při TV vyklubil 5.prst na PHK. Nosil sem dlahu několik týdnů. Ale někdy se mi stane že když ten malíček jako natáhnu a pokrčim tak jako kdybych tam mel nataženou šlachu nebo co Já nwm. .. ale po pár minutach to přejde. Rad bych se zeptal jestli je to normální? Ono to jako boli fakt jako kdyby to bylo natazeny nebo Já nwm.. k doktorovi kvůli tomu nepůjdu ale chci vědět co by to mohlo byt a jestli je to normální. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milý Luky, úplně nechápu charakter Vašich obtíží, pocit "natažené šlachy" není příznakem ničeho závažného. Co mě ale napadá, může u Vás docházet k fenoménu tzv. lupavého prstu,. Pokud budou obtíže dále, doporučila bych Vám navštívit ortopeda. Dá se to řešit obstřikem či drobným chir. zákrokem. S pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x