Natažení šlachy

Na můj dotaz ohledně možnosti rehabilitace lokte, či možnosti natažení pod narkozou jsem dostala odpověď od p. Kalába, nevím, zda je to lékař, ale jsem na tom stejně jako před položením dotazu. Radu, že to mám konzultovat ještě s lékařem, mi mohl dát stejně tak můj manžel, který je architekt. Takže ještě jednou, prosím o odpověď, jaké máte zkušenosti s tímto problémem ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marto, těžko takto na dálku říci, co je pro Vás vhodnější. Je ale dost dobře možné, že cvičit a rehabilitovat můžete donekonečna, bude to pro Vás velmi bolestivé a šlacha se nenatáhne. Natažení pod narkózou má zase svoje rizika v podobě možného prasknutí. Nelze dopředu odhadnout a zvlášť ne z internetové poradny, jaký způsob je pro Vás vhodnější, rozhodnutí bude vždy na Vás a Vaši ošetřující lékaři by Vám pro něj měli dát všechny dostupné informace. Držím palce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x