Nechráněný sex

Prosím Vás, s přítelkyní jsem měl chráněný sex, který proběhl bez problému. Potom jsme si dali sprchu, a cca za hodinu jsme chvíli měli sex bez ochrany, asi 2 minuty. Po předchozím sexu jsem na wc nebyl. Jsem si jistý, že jsem do ní neejakuloval, ale mám obavy, že preejakulát mohl obsahovat spermie. Dnes jsme pro jistotu koupili pilulku po, kterou přítelkyně užila cca po 66 hodinách. Kontracepce má působit do 72 hodin. Jméno je na N, a je to jedna pilulka. Víc si nevzpomenu. Chci se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že by přítelkyně mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

Ještě je potřeba zopakovat dávku 12 hod po první. Pak bude riziko otěhotnění vyloučeno. Nechce-li Vaše partnerka otěhotnět, doporučuji ochranu při každém opakovaném pohlavním styku. Spermie jsou v každém ejakulátu, i když po opakované ejakulaci jich je méně.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x