Nechráněný sex

Dobrý den Poslední dva měsíce mám nepravidelný cyklus. měla jsem to už dostat a stále nic. Včera jsem se vyspala s mužem a bez kondomu. Dnes se objevil hnědý výtok. Může to být předmenstruační a nebo těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na těhotenství by bylo brzy usuzovat. v odstupu cca týdne až dvou od nechráněného sexu doporučuji udělat si těhotenský test nebo v této otázce vyhledat gynekologa. Jinak po nechráněném sexu, pokud opravdu nechcete otěhotnět, lze užít tzv.postkoitální antikoncepci ("pilulku po"), blíže Vám poradí na gynekologii nebo v lékárně.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x