Nedobrání ha

Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli pro miminko. Nedobrala sem poslední 3 prasky z platicka. Poslední jsem si vzala ve čtvrtek. O vikendu jsem měla nechráněný pohlavní styk. V neděli večer mě bolelo břicho na levé straně, další den už jen v podbřišku. V úterý jsem dostala mestruaci, ale slabší než obvykle. Bolest v podbřišku pořád přetrvává. Je šance, že jsem těhotná? ( antikoncepci jsem měla minervu )předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance na otěhotnění je celkem malá, samozřejmě těhotenství zcela určitě vyloučit nemůžeme. Již jste nebrala antikoncepci a neměla jste tedy jistou antikoncepční ochranu. Kupte si v lékárně těhotenský test. I v případě negativity ho zopakujte s týdenním odstupem. Příště doberte jedno celé platíčko antikoncepce, i v případě, že se rozhodnete otěhotnět.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: