Nedodržené braní antikoncepčních pilulek

Dobrý den, paní doktorko, mám hrozný strach, že bych mohla být těhotná. V prvním týdnu jsem zapomněla na jeden z prášků. Vzala jsem si ho hned další den asi po 20 hodinách a následně jsem pokračovala v užívání jako obvykle. Mezitím jsem měla i nechráněný pohlavní styk (v době ovulace :( ), ale přerušovaný.. Teď 8 dní po styku se cítím hrozně nafoukle a mám divné tlaky v podbříšku. Taky asi 3 den se dostavil hnědý výtok... Prosím Vás, je pravděpodobné že jsem těhotná? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost je nízká, ale lze to poznat těhotenským testem v době menses.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Po ablaci prsu do plavek? Dnes už žádný problém
Články: Po ablaci prsu do plavek? Dnes už žádný problém
Vyhrát boj s rakovinou je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: