Nespavost a kofein

dobrz den, mam dotaz -mam 5 tydenniho syna.spi max. 10 hodin za den?je to normalni?a jeste se chci zeptat-je velmi neklidny,v postylce temer neusne, jen co ho polozim,zacne sebou hazet.je mozne,ze na to ma vliv piti kofeinu v tehotenstvi?dekuji

Odpověď odborníka:

Kofein působí na dítě úplně stejně jako na dospělého - tzn. vede k nespavosti, čilosti, neklidu. Proto se v těhotenství doporučuje pití max. 1 šálku kávy denně, nejlepší je nepít kávu vůbec. To samé platí pro období kojení - kofein přechází do mateřského mléka a dítě potom nemůže usnout.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: