Nezhoubný nádor mozku

Před rokem jsem byla na operaci s nádorem mozku o nádor nebyl zhoubný a dopadla dobře jsem po operaci hodně unavená nejsem už jako před tím pořád se bojím že se nemoc vrátí a proto se chci zeptat mohla by se to vrátit svět a jaké náznaky by mohli být děkuji

Odpověď odborníka:

Marcelo, nepíšete o který nádor se konkrétně jedná. Pokud byl nezhoubný, stejně ještě budete sledována, vše bude v pořádku. Je zapotřebí, abyste si uvědomila že jste naprosto zdráva!!! Když vám sdělím, jaké příznaky mohou mít nádory mozku, vsaďte se, že je určitě budete mít- říká se tomu psychosomatizace. Vůbec to neřeště, váš problém se vyřešil. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Stále bez potomka? V čem je chyba?
Články: Stále bez potomka? V čem je chyba?
Neplodnost může mít mnoho...
Transplantace dásně v zubařském křesle
Články: Transplantace dásně v zubařském křesle
Existuje několik zákroků...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Větší a pevná ňadra do plavek? Víme, jak na to!
Články: Větší a pevná ňadra do plavek? Víme, jak na to!
Která žena by nechtěla mít...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Střevních zánětů celosvětově neubývá. Proč a kde je nárůst nejvyšší?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Diabetici, hlídejte si cholesterol!
Články: Diabetici, hlídejte si cholesterol!
Cholesterol je voskovitá...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: