Nizko polozena placenta

Dobry den,dnes jsem 12+ 5 tt. Podle utz mam placentu vzadu nizko,tesne k vnitrni brance. Co to muze pro plod znamenat? Mam se bat moznych komplikaci? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro plod to neznamená žádnou komplikaci. Zcela pravděpodobně se navíc v průběhu těhotenství vlivem růstu dělohy placenta vysune výš a nebude tak ani překážkou v porodních cestách při porodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sportovní činnosti doporučované u astmatiků
Články: Sportovní činnosti doporučované u astmatiků
Stanovení diagnózy astmatu...
Nemoci nehtů (2. díl)
Články: Nemoci nehtů (2. díl)
Onychomykóza je mykotické...
Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Trápí vás potíže s močením? Příčinou může být rakovina prostaty!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Karcinomy štítné žlázy
Články: Karcinomy štítné žlázy
Karcinom štítné žlázy je...
Když střevo nefunguje tak, jak má...
Články: Když střevo nefunguje tak, jak má...
Crohnova nemoc patří spolu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x