Nizko polozena placenta

Dobry den, jsem 14+1 tt. Na poslednim UZ mi lekar zjistil nizko polozenou placentu tesne k vnitrni brance. Nerekl mi k tomu nic, jen at to neprehanime se sexem. Ale jinde se docitam,ze je v hodny klidovy rezim. Mam doma male dite,takze klid moc nemam. A dale bych se chtela zeptat,jestli je mozne s timto nalezem rodit spontane kdyby se do porodu neupravil? Dekuji moc

Odpověď odborníka:

Pokud placenta jen zasahuje k vnitřní brance tak je možný normální porod, zachovejte klid,děloha poroste jste teprve ve 14 týdnu a i placenta bude měnit svoji polohu,zatím není důvod o obavám. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: