Nosní mandle

Dobrý den, včera jsme podstoupili s 21měsíčním synem vyndání nosní mandle na klinice v MOdřanech (zákrok ambulantní, laserem). Indikace byla vzhledem k opakujícím se zánětům středouší (6x za rok, z toho 4x ATB) daná. Dle vyjádření pana doktora měl nosní mandli 3. stupně a pro jistotu to vzhledem k velikosti poslali na histologii. Syn má pořád horečky (i když kolem 38°), je neklidný, špatně spí. Můj dotaz je, co znamená 3. stupeň a je důvod k obavám, když posílali vzorek na histologii a má pořád horečky? Z vaší zkušenosti může nosní manlde po takovémto zákroku znovu dorůst?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v medicíně nelze nikdy říci, že něco opravdu nebude, i po tomto zákroku může mandle dorůst. Pokud má syn teploty, konzultujte, prosím jeho stav zítra s pediatrem..aby se něco nezanedbalo, teploty by mít neměl..3.stupen je rozsah /velikost/ mandle, byla asi opravdu veliká. Pokud nechcete, aby se situace opakovala, můžete konzultovat homeopata, tyto potíže se dají elegantně řeši pomocí homeopatie, není ale hrazena z veřejného pojištění, je ale dlouhodobá, je však šetrná a bez vedlejších účinků. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: