Nuvaring

Dobrý den pane doktore, psala jsem Vám ohledně Nuvaringu a to přesně, že se mi stává, že Nuvaring mi někdy sjede až k poševnímu vchodu a část kroužku cca 1 cm max. vyleze ven z poševního vchodu.. Celý kroužek mi nikdy z pochvy nevypadl. A vy jste mi odepsal, že pokud je Nuvaring v pochvě, že není riziko otěhotnění. Chtěla bych se ještě jednou pro jistotu zeptat, jestli teda to vyjetí kroužku z poševního vchodu nemá vliv na účinnost?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud kroužek neopustí pochvu a jen kousek vyčnívá risiko otěhotnění není. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: