Nuvaring a duomox 1000

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda antibiotika Duomox 1000 ovlivňují účinky antikoncepce Nuvaring? Popřípadě, jak dlouho je třeba se chránit jinou antikoncepční metodou. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Neobávejte se, Duomox nemá na antikoncepci žádný vliv, to se týká jen některých antibiotik například proti TBC Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: