Obavy o syfilis

Dobrý den chtěl bych se zeptat, zatím jsem neměl pohlavní styk, ale bojím se že jde o syfilis. Pupínky se vyskytují už asi 2 roky. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, nemusíte se bát , jedná se o zcela neškodnou afekci - sebaceosní hyperplasii- tedy takové tukové buličky, nejsou infekční a brzy se samy ztratí. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: