Oboustranný zánět středního ucha.

Dobrý den, již pátým dnem ležím doma se zánětem středního ucha. Beru antibiotika, jedno mi dokonce musel lékař propíchnout a druhé mám stále zalehlé,protože zánět v něm nebyl tak hrozný jako v tom píchnutém. Při smrkání nebo zívání mi uz párkrát (2x-3x) v tom propíchnutém nějak přeskočilo nebo zakřupalo a začal mi z něj téct hnis. Doktor mi sice řekl, že to téct bude, ale o tom, že mi v tom může něco popraskat, nebo nvím, co to bylo, nic neříkal. Je to normální? Nemůžu přijít o sluch? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem, Veronika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, praskání a změny tlaků jsou rozhodně normální, o sluch nepřijdete, dodržte braní ATB, intervaly a dávky a hlavně doužívejte celou dávku antibiotika / i kdyby vám bylo už lépe/ a také dodržujte klidový režim. Navštivte lékaře na kontrolu přesně tak, jak jste se dohodli a všechno bude v pořádku. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: