Očkování hexa

Mám 3 měsíční dítě, často rýma a kašel. MUDr chce očkovat hexavakcínou 3+1. Chtěla jsem se zeptat, můžu odložit očkování o měsíc a můžu chtít vakcínu 2+1? Jaký je mezi nima rozdíl?

Odpověď odborníka:

Posunout očkování o měsíc jistě lze, obzvláště pokud není dítě zcela zdrávo. V našich zemích je standartní očkování 3+1, ale dle výrobce hexavakcíny je možné i schema 2+1, proto na to jistě máte nárok. Ale o výhodách a nevýhodách bych se raději poradila v očkovacím centru - telefon najdete na internetu, bývá při velkých fakultních nemocnicích. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: