Očkování hexavakcínou

Dobý den,můj syn (18 měsíců mu bude 17.3.09) od posledního očkování na spalničky a spol. od konce ledna kašle, teď má i rýmu a paní Dr. říkala,že když nemá teplotu, tak že tu poslední HEXU mu chce v Ut naočkovat,že to hoří! PROČ? Já s tím nesouhlasím. Před očkováním by dítě mělo být dle homeopatů 3 měsíce zdravé, podle mě aspoň měsíc. A to Davídek teda nebyl :o( a není. Je možné to posl. očkování posunout? Nastanou nějaké komplikace? Děkuji za odpověď. Zuzana

Odpověď odborníka:

Samozřejmě by bylo nejlepší, kdyby dítě v době očkování bylo zcela vpořádku. Ale každá dávka resp. její termín má určitá pravidla, kdy je nejlepší naočkovat, aby výsledek byl stoprocentní. Pokud se další dávka posune moc daleko, nevytvoří se pak dostatečná imunita a očkování ztrácí smysl. Doporučovala bych řídit se radou vašeho pediatra.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x