Očkování nebo luivac

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na váš názor. Dos často bývám nachlazená a mám angíny a dr. mě doporučila Luivac na posílení imunity. Když jsem se jí zeptala jestli se mám naočkovat proti chřipce tak mi řekla, že je to zbytečné. Opravdu mě Luivac ochrání před chřipkou jako očkování? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Luivac opravdu může posílit vaši imunitu. Zda vás ale ochrání před chřipkou bohužel nelze zaručit (zaručit to ale nelze ani při absolvovaném očkování). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: