Očkování před krčními mandlemi

Dobrý den mám takový dotaz,mám mít 3 dávku Cilgardu po 4 měsících.Mezitím mám jít na vyndání krčních mandlí.Je lepší jít na vyndání mandlí a očkování odložit po zhojení,aby nebyla oslabená imunita.Jaké je rozmezí na 3 dávku tohoto očkování?Naše dětská lékařka říkala,že to může být posunuto až o 2 měsíce.Bude ta 3 dávka fungovat?nebo mám radši odbýt očkování a za jak dlouho poté můžu jít na vyndání krčních mandlí. Předem moc děkuji za odpověd Nikola 15 let

Odpověď odborníka:

Dávka skutečně může být posunuta, imunitu vám očkování neoslabí, není důvod aby mezi očkováním a vynětím mandlí byl interval dejme tomu více než týden příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: