Očkování při kojení

Dobrý den, mám 1. roční dceru, kterou stále kojím. Je množné se nechat očkovat proti chřipce. Zda-li ano, bude to mít i přínos pro dítě? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemíváte nějaké prudké reakce na očkování, můžete se nechat očkovat a protilátky se přenesou mlékem i k holčičce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouříte? Nesvádějte bolesti hlavy na přemíru učení
Články: Kouříte? Nesvádějte bolesti hlavy na přemíru učení
Mnoho studentů si spojuje...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Popálenina způsobená dnes nemusí bolet tak jako v minulosti
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Články: Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Po přečtení příbalového...
Biopsie jater a ledvin
Články: Biopsie jater a ledvin
Biopsie je výkon, při...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: