Očkování proti chřipce a kojení

Dobrý den, plně kojím 3-měsíční miminko. Chřipkou jsem neonemocněla velmi dlouho, min. 5 let zpátky. Doporučíte mi očkování proti chřipce? Přechází protilátky získané tímto očkováním do mateřského mléka a tím i do dítěte? Bude dítě chráněno proti chřipkové nákaze? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Renáta

Odpověď odborníka:

Ne. Očkování proti jakékoli nákaze je v období kojení nevhodné a neprovádí se.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: