Očkování proti chřipce

Po očkování proti chřipce v říjnu 2007 mám stále rýmu a "zvonivý hlas". Před očkováním bez potíží. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedené obtíže mohou (málo pravděpodobně), ale nemusejí souviset s očkováním. Doporučuji návštěvu lékaře pro určení původu obtíží a přeléčení.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: