Očkování proti chřipce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je lepší naočkovat děti proti chřipce.Jdou teď po 9týdnech nemoci kdy se nám nedařilo zbavit se angíny ke které se přidal urputný kašel a brali po sobě 2antibiotika a několikateré léky na kašel opět do školky.Berou Broncho-vaxom+Ketof a nevím jestli jim očkování pomůže nebo spíše uškodí.Už dnes se bojím,že po pár dnech ve školce se nám nemoc vrátí-začali chodit v září a od 21.9.jsou doma a jdou 23.11.poprvé.Chtěla jsem se dnes poradit s naší lékařkou,ale neměla čas,bohužel.Já sama mám totiž s očkováním špatné zkušenosti kdy jsem 3den po očkování dostala vysoké teploty a léčila jsem se více než 3týdny.Děkuji moc za Vaši radu a přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování proti chřipce Vaše děti rozhodně neochrání. Doporučoval bych proto konzultovat přímo s ošetřujícím lékařem Vašich dětí, který zná jejich přesný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: