Očkování proti tetanu a černému kašli

Potřebovala bych se s Vámi poradit ohledně očkování. Můj obvodní lékař mi v příštím týdnu doporučil očkování proti tetanu v kombinaci s černým kašlem. Já se docela obávám následků, jelikož jsem již vysadila antikoncepci a s manželem se pokoušíme o miminko. Můžete mi prosím poradit, jestli toto očkování podstoupit či nikoliv.

Odpověď odborníka:

Očkování se nemusíte bát, jedná se o mrtvé vakciny.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: