Očkování proti tetatnu

Dnes jsem byla v rámci preventivní prohlídky očkována proti tetanu (poslední záznam očkování r. 2001), až po očkování mi došlo, že jsem před pěti lety byla na pohotovosti očkována také. Takže během 5 let mám v sobě dvě dávky. Může to pro tělo znamenat něco negativního? Děkuji L. B.

Odpověď odborníka:

Lenko, nic se neděje! Další očkování u vás postačí za 15-20 let. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nenechte srdce tlouct jak o závod – klidný tep vám prospěje
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: