Odstranění dělohy- myomy

Hezký den pan doktore Sládečku, prosím Vás o radu, má paní doktorka mi doporučila odstranění dělohy - myomy vrostlé 3,5cm -4cm na dvou místech a pak další dva menší, operace by měla proběhnout laparoskopycky. Mohl byste mi říci zda se po této operaci ještě používá antikoncepce? a jak asi dlouho trvá rekonvalescence. Chtěla jsem Vás požádat zda děláte tyto zákroky a bylo by možné se k vám objednat? děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud by byla odstraněna děloha tak antikoncepce samozřejmě zapotřebí není, rekonvalescence je podle druhu práce a průběhu pooperačního období cca 4 - 6 týdnů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: