Odstranění dělohy a vejcovodů

Dobrý den, před 15 lety jsem měla operaci děložního čípku - prekarcinom. Nyní je mi 41 let, velmi silně krvácím při MS - 7dní +špinění 5 dní před MS. V rodině rakovina prsu u matky a rakovina u otce. Jsem HPV pozitivní a mám nedostatek železa. Bylo mi doporučeno odstranění dělohy a vejcovodů. Je to nutné?

Odpověď odborníka:

Neznám všechny podrobnosti ale pokud silně krvácíte a jste až anemická jeví se operace jako rozumné řešení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: