Odstranění mateřského znaménka - histologie

Dobrý den, na základě doporučení kožního lékaře mi bylo chirurgicky odstraněno mateřské znaménko o velikosti 3,5 x 2,5 cm, barva tmavně hnědá, nepravidelných okrajů, neostrého ohraničení s drobnými šupinkami na povrchu, znaménko nebylo plastické, nekrvácelo, nesvědilo…znaménko jsem měla od narození. Po odstranění bylo odesláno na histologické vyšetření, po třech týdnech stále nevím výsledek a bylo mi sděleno, že odstraněné znaménko bylo zasláno k dalšímu posouzení na jiné pracoviště, kdy výsledek by měl být znám opět do tří týdnů. Mám se prosím obávat nejhoršího, že se bude jednat o maligní melanom. Jsem z čekání velmi nervózní. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

dobry den, ano bohužel musíte počkat,cpřeposlání na jiné pracoviště je běžná praxe a nemusí nic znamenat.

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: