Odstranění mateřských znamének

Chtěla bych se zeptat, jestli bych si mohla nechat odstranit 2-3 pihy na obličeji, když je mi 15.. Pihy jsou na dotek vystouplé

Odpověď odborníka:

Simono, poradte se v ambulanci kožního lékaře, který Vám doporučí vhodnou metodu odstranění mateřských znamének, na obličeji je například vhodné odstranění laserem. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x