Odstranění mateřského znaménka laserem

Dobrý den děkuji za odpověd. Když ted vememe v potaz, že už došlo k odstranění znaménka jak jsem jíž psal, je na fotografii č.2. Když vemu nejhorší možnou možnost, myslite že bych měl ono misto nechat jeste chirurgicky odstranit???.....a nebo mam věřit kožnímu lekaři, že si byl jisty že odstranuje benigni útvar...a veřit, že tomu tak skutečně bylo?? Dekuji Dan

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnot chirurgockého odstranění tu samozřejmě existuje, vzhledem k rodinné anamnéze bych se k ní přikláněl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: