Opakovana kyla v jizvě

dobry den před 7 lety jsem onemocněla zhoubnym onemocněnim děložniho čipku ,nejdřive jsem podstoupila chemoterapii a pote operaci ,vše dopadlo dobře ,Po 2 letech od operace se mi objevila kýla v jizvě nasledovala operace ovšem kyla se po pul roce vratila ,nasledovala daši operace a situace se znovu objevila nyni jsem po 4 operaci kyly kdy mi dali jen na dolni čast sitku a k dnešnimu dni mam kylu v korni časti jizvy znovu a take v pupku .Diky hormonalni lečbě jsem přibrala 25 kg ,lekař mi na chirurcii naznašil že na dalši operaci musim zhubnout 35 kg ma současna vaha je 104 kg a měřim 172cm uvažuji o bandaži žaludku chci se zeptat zda by tento zakrok když mam kylu v jizvě byl možny děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kýla v jizvě by bandáž žaludku neměla znemožnit. Co se týká budoucí operace kýly, bylo by vhodné uvažovat znovu o plastice se síťkou.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: