Operace lokte

Dobrý den, jsem 12den po operaci lokte.Odstranění exostosi, ruka zhoršena ohnu ji max30%,dříve pohyblivost normální. Dále výčnělek, který byl nad loktem po operaci nezmizel, ale je ještě větší.Je toto normální pooperční stav?Děkuji za idpověd Źaneta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Žaneto. 12 dní po operaci ještě nelze hodnotit výsledek. Hybnost bude samozřejmě zpočátku nižšší, je to logické, pokud se operovalo na kosti. Postupně se bude zlepšovat a nebude-li to markantní, jistě Vás Váš ošetřující lékaře odešle alespoň na krátkodobou rehabilitaci. Předpokládám, že exkostoza byla odstraněna, takže zdání jejího přetrvávání může být jen v důsledku opět běžného pooperačního otoku. Až se vše uklidní, rána se zahojí a opadne otok, lze hodnotit výsledek. Věřím, že bude ve Váš prospěch.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: