Operovane zily

Dobry den, pred 10 dny mi byla laserovou metodou odstranena krecova zila na prave noze - od trisel, kde byla podvazana, az po spaleni na lytku. Na lytku zadne problemy nenastaly, na vnitrnim stehne byla zila vetsi a po zakroku v ni zbyla krev (coz lekar uznal jako chybu) a nyni ztvrdla, ale podle lekare se vstreba a vse je ok. Je to bezpecne, takto nechat krevni srazeninu vstrebat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že žádné potíže krevní sraženina nezpůsobí. Bude dobré na sraženinu aplikovat Heparoid nebo Lioton, dojde ke zlepšení vstřebání krevní sraženiny.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: