Opozdeni mnstruace po vysazeni antikoncepce

Dobry den, jsem v zahranici a navsteva dpktora proto neni tak snadna, proto to zkousim tou to cestou. Prestala jsem brat antikoncepci s odjezdem do zahranici, po vynechani se automaticky menstruace dostavila ale ta druha uz ne. Posledni menstruace tedy byla 30.10. Cca 4 dny. Cca pred necelym rokem jsem ji rake vysadila na cca 2 mesice a take mi druha menstruacerisla pozdeji ale tak o dva tydny. Cca na zacatku prosince jsem mela velke bolesti bricha ( krece, unava,prujem, nechutenstvi), byla jsem s tim i u doktora ( vseobecneho), ktery mi rekl, ze jsem neco spatneho snedla a ze to za par dni bu de v poradku a bylo. Nevim, jestli to muze mit spojitost ale radeji to uvadim pro uplnost. Take jsem cetla, ze vliv muze mit i zmena casovych pasem. Jsem na novem zelandu. Jinak zadne zdravotni problemy nemam, telo funguje normalne. Sex byl vzdy chraneny jeste pod antikoncepci, od te doby ne. Test jsem si radeji udelala pred par dni, vysledek negativni. Myslite, ze se muze jeste menstruace dostavit nebo je nutne jit ke gynekologovi. Je mi necelych 30 let. Moc dekuji za odpoved!

Odpověď odborníka:

Pokud byly poslední menses 30.10 tak změna časových pásem na cyklus vliv mít nebude, může se jednat o hormonální záležitost, takže vyšetření k zjištění příčiny a nasazení léčby k úpravě cyklu bude nutné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: