Vysazeni antikoncepce

dobry den chtela jsem se zeptat zda je normalni ze jsem pred dvema mesici vysadila antikoncepci a zhubla jsem asi 3.kila.jsem z toho nervozni jelikoz se bojim jestli nejsem nejako nemocna.moc vam dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se to stát. Obecně zhubnutí o 3 kg za dva měsíce není nijak výrazný váhový úbytek a může přijít při prostém snížení příjmu potravy nebo nárůstu pohybových aktivit či při stresu apod. Nicméně pokud máte jakékoli pochybnosti, navštivte svého obvodního lékaře, aby Vás blíže vyšetřil, zda je vše v pořádku.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: