Otehotneni po ukonceni uzivani depo provery

Dobry den, po 5 ti letech uzivani Depo Provery, jsem se rozhodla antikoncepci vysadit a pokusit se s partnerem o miminko. Posledni davku Depo Provery jsem si pichla zacatkem zari 2015. V breznu mi bude 38, partnerovi je 44. Ja mam dve deti 15, 7 let. Otehotnela jsem na prvni pokus. Rozhodla jsem se, ze bych posledni prirustek chtela pred dovrsenim 40 let. Menstruace se jeste nedostavila. Jake jsou nase sance a jake mate pro nas doporuceni? Doporucujete navstevu fertilizacni kliniky? Dekuji a s pozdravem Blanka Østrem

Odpověď odborníka:

dobrý den, v prvé řadě navštivte gynekologa, je nutné vyšetření, jak se Vaše tělo srovnává s následky Depo-Provery. Fertilita může nastoupit až po roce a půl.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x