Otěhotnění po vysazení

Dobrý den, mám dotaz u prvního dítěte jsem po 7 letech braní antikoncepce otěhotněla po 2 letech cca. Ted beru 1r a 3m antikoncepci zajímá mě za jak dlouho bych opět otěhotněla po tak krátké době po vysazení antikoncepce? Šlo by to nějak vypočítat? Poslední měsíčky byly hodně slabé a krátke asi ze stresu. Spíše jen špiněni. Trvaly do 9.5. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Otěhotnět je možno již v prvním cyklu po vysazení antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: