Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bych mohla kvůli otěhotnění vysadit antikoncepci Janin před dobrání platíčka. Respektive bychom chtěli s manželem miminko na léto a chtěli bychom na tom začít pracovat co nejdříve. Posledním menstr. jsem měla od 12.9.-15.9., mohla bych třeba dnes ukončit antikoncepci - vysadit a pak na tom začít pracovat? Nebo je nutné dobrat plato, znovu odmenstruovat v pauze mezi antikoncepcí - dalším platem a to už nenasazovat a snažit se.. Bude to mít nějaký vliv případně na mimi? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Platíčko rozhodně doberte,nastalo by nepravidelné krvácení,odmenstruujte a v dalším cyklu se již můžete o graviditu snažit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x